Nyhetsbrev 3

 

Till alla medlemmar i AkvarellSällskapet Spray

Äntligen är sommaren här! Så efterlängtad och välkommen!

Efterlängtad är också vaccineringen, och jag tror att de flesta av oss har fått åtminstone en dos vid det här laget.

Nu ska det väl ändå bli möjligt att ses lite fler och lite närmare så småningom. 

Redan i maj träffades ett gäng från Spray på Skansen och målade tillsammans.

 

Skansen i repris blir det onsdag 23 juni. Samling sker utanför stora ingången kl 11.00. Ingen kostnad förutom inträdesavgiften till Skansen. Obegränsat antal deltagare, men anmäl dig i förväg, senast 18 juni, så vi vet vilka vi ska möta. Tag med din vanliga målarutrustning och lunch om du vill – annars har en del caféer och bodar säkert öppnat nu i juni. Anmäl dig till:

eva.bergstrom1234@gmail.com, sms 072 5025002, eller Hillevi Atterberg hillevi.atterberg@telia.com sms 070 4610877

 

Vår tidning Spray-Stänk håller på att sammanställas. Där har vi glädjen att presentera ett fullmatat höstprogram med varierat innehåll. Det handlar bl a om utemålning i Bergianska trädgården, ett antal aktiviteter i FKCs lokal i Hjorthagen samt både en höstfest och en julfest! Och nu hoppas vi verkligen att vi kan genomföra hela programmet. Ingen mer corona, tack!

”Stänket” planeras landa i din brevlåda i månadsskiftet juni–juli, allra senast före första semesterveckan (v 7).

 

Sprays ekonomi är god. Ni medlemmar har fortsatt att betala årsavgifterna (tack för det) och vi har gjort av med mindre pengar än vanligt p g a inställda aktiviteter. Överskottspengar planerar vi nu att använda till nästan-gratis-fester under hösten. Hur stora subventionerna kan bli beror bl a på hur många som anmäler sig. Vi ber dock om en anmälningsavgift som är bindande, (men kan överlåtas). Detta för att veta säkert hur många vi ska planera för vid varje tillfälle. Läs om detaljerna i kommande Spray-Stänk.

 

Angående ekonomin vill vi redan nu berätta att vi kommer att be om årsavgift för 2022 redan i december i år. Detta för att avgiften visar vilka som vill fortsätta att vara med i Sällskapet. De som inte betalar vill inte vara med. Då kan vi redan till årsskiftet bjuda in nya medlemmar som nu står i kö, så att dessa kan ta del av vårt program redan från januari. Mer om detta kommer senare under hösten.

 

HomeArt Nu är det sommar och många aktiviteter som lockar, men skulle du ha lust att ta fram penslarna någon dag så vi vill informera om att det finns nya teman att inspireras av på vår hemsida under Home WorkShop. För månaderna juli och augusti välkomnar vi vi bidrag på temana: - Vatten samt - Fredmans Epistel nr. 48   http://bellman.net/texter/epistel.php?nr=48

Skicka dina bidrag till beatrice.jd@gmail.com

 

Nu önskar vi alla en glad, skön och kreativ sommar!

Målarrådet 

gm Karin L

 

Till alla medlemmar i AkvarellSällskapet Spray

 
Stort tack till alla som betalat in sin medlemsavgift för 2021!
Vi uppskattar verkligen att du vill fortsätta stödja vår verksamhet trots att det fortfarande råder lite stiltje på grund av coronapandemin.
Vi hoppas och tror att det snart ska bli bättre! Inom Målarrådet pågår verksamheten för fullt med planering för kommande träffar, kommande nummer av tidningen Spray-Stänk och efterlängtade fester och trevligheter. Vår Hemsida uppdateras kontinuerligt och där finns bl a våra teman för alla som vill ha målarinspiration. Vår nya facebookgrupp är igång. Vi försöker med andra ord att kompensera så gott vi bara kan inom ramen för myndigheternas restriktioner och regler. 
 
Vi hoppas att du som ännu inte betalat din årsavgift vill fortsätta att vara med, och uppmanar dig därför att snarast göra detta!
Avgiften är sänkt i år till 300 kronor, och den betalas in till Bankgiro 522-4399, AkvarellSällskapet Spray. Ange ditt namn som referens!
 
Vänliga hälsningar
Målarrådet/Karin L
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------