Nyhetsbrev 8

 
Hej alla medlemmar!
Nu har vi ställt om alla klockor till vintertid, men fortfarande är vädret milt och träden fulla av vackra löv i alla färger.
Vi är lyckligt lottade som har tillgång till den stora lokalen på FKC. Där har vi nyligen avverkat två kvällsträffar med Björn Bernström, vardera med 15 deltagare, väl utspridda. De var mycket uppskattade.

Snart är det dags att anmäla till kvällen med Anne-Lie Larsson Ljung, 30e november kl 18-21. Anne-Lie fick ju med kort varsel ställa in sin medverkan i våras, men kommer nu igen. Alla som hade bokat och betalat då, har förstås haft förtur. Vi har därför bara kvar ett mindre antal platser, men till dessa är du välkommen att anmäla dig enligt våra vanliga rutiner, se nedan*. Kvällen med Anne-Lie blir vårt sista arrangemang för hösten, eftersom vi tvingats ställa in både Anna Törnquist och Julfesten p g a coronapandemin.
Men, planeringen för vårterminen är i full gång – vi kommer igen!
 
Påminner om vår Home Workshop dit du kan skicka egna akvareller och se andras. Just nu är temat Höstsymfoni och Skogens skafferi!
Passa på medan färgerna glöder! Skicka till beatrice.jd@gmail.com

Varma hösthälsningar
Målarrådet/
Karin Lagerberg
 
 
*Så här anmäler du dig till kvällen 30 november med Anne-Lie:
Anmälan tas emot tidigast lördag 31 oktober kl 08.00 av Elisabeth Jonsson per sms 070-5278264 eller via e-mail: elisaper@telia.com. 
Ange namn och mailadress. Om du får besked om plats bekräftar du ditt deltagande genom att omgående betala in 200 kr till bg 522-4399, AkvarellSällskapet Spray.
Tag med din akvarellutrustning och namnbricka. Tag också med några misslyckade akvareller och eget fika.